Το καλάθι είναι άδειο!
MENU
Κατηγορίες
 

ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
Βάρος: 100γρ.
Κωδικός προϊόντος: Y-00075
Τιμή: 6.90€
Τιμή προ φόρου: 5.56€
 
Σε απόθεμα
 
 
 
 

Άχρωμο διαφανές βερνίκι για μέταλλα όπως χαλκό,ορείχαλκο,μπρούντζο,αλουμίνιο και ασήμι κ.α. Προστατεύει από την οξείδωση και από τη βελτίωση της αντοχής στην τριβή χωρίς να αλλοιώνει τον τόνο του μετάλλου. Πριν από το βερνίκωμα, τα κομμάτια πρέπει να είναι καθαρά, χωρίς σκόνη και λίπη.

Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σκληρότητα του στρώματος βερνικιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φούρνο ή υπέρυθρη λάμπα. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήρια ή άλλα μέσα που παράγουν ρεύματα, καθώς το βερνίκι μπορεί να χάσει τη διαφάνειά του και να επηρεαστεί από αιωρούμενα σωματίδια που θα μπορούσαν να προσκολληθούν στην επιφάνεια του επεξεργαζόμενου τεμαχίου.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: άχρωμο
  • Στέγνωμα: θερμοκρασία δωματίου
  • Μέγιστη θερμοκρασία στεγνώματος σε φούρνο: 100-200 ° C

Τρόποι εφαρμογής:

  • Με πινέλο απλώνουμε μια λεπτή στρώση και αφήνουμε να στεγνώσει σε μέρος χωρίς σκόνη και ρεύματα.Eνδείκνυται η αραιωση του με τον διαλύτη βερνικιού καθώς το βερνίκι είναι παχύρευστο.
  • Με εμβάπτιση, αραιώστε σε 40% διαλύτη βερνικιου(Y-00802). Βυθίστε τα μέρη και αφήστε τα να στεγνώσουν σε μέρος χωρίς σκόνη και ρεύματα, ώστε να μην σχηματιστεί σταγόνα.

Και στις δύο περιπτώσεις, αν θέλετε η στρώση του βερνικιού να είναι πιο σκληρή, μπορεί να ψηθεί σε φούρνο. Η θερμοκρασία ψησίματος κυμαίνεται από 100 έως 200 ºC.

Περιεχόμενο: 100ml

Τεχνικό φυλλάδιο

Πρέπει να συνδεθείτε για να καταθέσετε κριτική.